viernes, 31 de enero de 2014


Clara Miranda de la Raval de Cristo i Anna Quixalós del Pinell de Brai, són les fundadores de la ONG JPS. Aquesta ONG treballa per donar educació i sanitat a tota la població haitiana que viu al Barri de los Sotos Bajos d’Higuey, a la República Dominicana. Aquesta població haitiana a República Dominicana no gaudeix de cap tipus de drets com pot ser l’educació o la sanitat. Per això, ja fa 3 anys que aquestes dues ebrenques treballen en l’escola que van fundar on ja assisteixen més de 150 nens/es, però també demanen ajuda urgentment per crear un punt mèdic.

Qualsevol aportació, ja sigui material de cures, medicaments, vacunes, vitamines...serà benvinguda.
JUNTS PODEM SUPERAR-NOS!!


Foto: Clara Miranda de la Raval de Cristo i Anna Quixalós del Pinell de Brai, són les fundadores de la ONG JPS. Aquesta ONG treballa per donar educació i sanitat a tota la població haitiana que viu al Barri de los Sotos Bajos d’Higuey, a la República Dominicana. Aquesta població haitiana a República Dominicana no gaudeix de cap tipus de drets com pot ser l’educació o la sanitat. Per això, ja fa 3 anys que aquestes dues ebrenques treballen en l’escola que van fundar on ja assisteixen més de 150 nens/es, però també demanen ajuda urgentment per crear un punt mèdic. 

Qualsevol aportació, ja sigui material de cures, medicaments, vacunes, vitamines...serà benvinguda. 
JUNTS PODEM SUPERAR-NOS!!

domingo, 12 de enero de 2014

SPOT IV TORNEIG


El número premiado de nuestra cesta solidaria, según el sorteo del gordo de Navidad del 22 de diciembre, fue el numero 2246. La afortunada fue Maite Domenech, de Gandesa. Muchas felicidades y a disfrutar del premio!!